Foto: Robin Utrecht

Lees voor

Werken voor het Coronabedrijf

 

Direct na de COVID-19 uitbraak in Nederland is door GGD regio Utrecht een corona-organisatie ingericht. Het coronabedrijf werkt al ruim een jaar aan het bestrijden van het coronavirus. Een intense periode, waar we samen met heel veel collega’s (naast de reguliere GGD-taken) dag in dag uit onze schouders onder zetten. Binnen het Coronabedrijf hebben we een aantal functies opgezet;

Klant contact medewerker;

Als klantcontactmedewerker plan je afspraken in voor burgers die getest of gevaccineerd willen worden. Ook heb jij telefonisch contact met inwoners, instanties of zorgverleners uit de regio Utrecht die vragen of zorgen hebben omtrent het COVID-19 virus. Volgens interne richtlijnen heb jij contact met deze mensen en verwijst ze door indien nodig.

Bemonstering;

Als medewerker monsterafname werk je op een van de teststraten van GGDrU. Als tester ga jij, na onze interne opleiding, monsters afnemen bij mensen die getest worden op het COVID-19 virus.

Het bron-en contactonderzoek;

Als medewerker bron-en contactonderzoek (BCO) word je ingezet om telefonisch contact op te nemen met mensen die positief getest zijn op het COVID-19. Bron- en contactonderzoek is een essentieel onderdeel van de bestrijding van de COVID-19-epidemie. Het doel van dit onderzoek is om contacten te identificeren, hen te informeren en te wijzen op maatregelen die genomen moeten worden om verdere verspreiding te voorkomen.

Medewerker vaccinaties;

Als medewerker vaccinatie lever je een bijdrage bij het vaccineren van de bevolking in de regio Utrecht. Op grote schaal ga jij burgers in Utrecht vaccineren. Je registreert en beheert de voorraden van vaccins en andere materialen voor het vaccin.

Allround medewerker vaccinaties;

Als allround medewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele proces rondom de vaccinaties (jij hoeft dus niet te gaan vaccineren).

Dagcoördinator;

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het dagelijks leidinggeven en de aansturing op de vaccinatielocatie. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het signaleren en aanpakken van knelpunten op de locatie, denk aan lange wachtrijen of gebrek aan facilitaire zaken. Je waarborgt de kwaliteit en veiligheid van de vaccinatielocatie voor medewerkers en bezoekers. Je wordt bij het uitvoeren van je taken ondersteunt door een Regio Coördinator.

Basisarts;

Vanuit je medische inhoudelijke expertise ben jij verantwoordelijk voor het proces ronde coronavaccinaties op de vaccinatielocatie. Jij bent het aanspreekpunt voor vaccinatiemedewerkers en bent intensief betrokken bij het proces. Je bent in staat samen met onder andere doktersassistent, studenten en verpleegkundigen het aantal vaccinaties te zetten en daarmee de doelstellingen te halen.

Wil jij ook je handen uit de mouwen steken om het coronavirus onder controle te houden?

Om te zien welke vacatures er momenteel beschikbaar zijn bij GGD regio Utrecht het coronabedrijf. https://unique.nl/campagnes/welkom-bij-ggdru

Heb je vragen?

Neem voor vragen contact op met Unique via: 

E:       GGDrU@unique.nl

T:       030-2939070